top logo

Pearl FM është i njohur për muzikën lokale, si dhe për të luajtur muzikë në botë gjatë gjithë ditës, me qëllim për të promovuar muzikën e lokalitetit dhe kulturën e tyre, si dhe për të gjithashtu të sigurojë disa nga më të nxehta dhe trending muzikën botërore për dëgjuesit e tyre. Pearl FM për llojin e tyre të veçantë të sjelljeve të transmetimit është bërë një nga radio stacioni popullore.
Pearl FM adresa faqen zyrtare është www.pearlfmradio.sx

Pearl FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Pearl FM ]