top logo
Për vite të tëra Omroep është pikërisht aktive në internet Pra,, dëgjuesit mund të ndjekin ato nga bota e gjerë nëpërmjet transmetimeve radio Web. Veç kësaj, për të lexuar lajmet më të fundit dhe info mbi fusha të ndryshme është një nga planet radio. Transmetimeve Omroep gjithashtu siguron një herë në transmetimet e televizionit javë të mërkurën. Në raste të veçanta, duke përfshirë edhe zgjedhjet komunale, ka edhe programe televizive nd radio shtesë, të parashikuara për mbulimin e një debati dhe gjithashtu mbrëmje për të zbuluar rezultatet. Omroep adresa zyrtare e internetit është www.peelmaas.com
Transmetimi
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Transmetimi ]