OJF Radio 1

Info koment Stacione raport

OJF Radio 1 është një radio lajme lidhur. Lajme nga bota dhe nga Holanda janë transmetimet nga OJF Radio 1. programet e tyre të lajmeve janë të llojeve të ndryshme dhe lloje të ndryshme të lajmeve janë transmetimet në kohë të ndryshme në varësi të natyrës së tyre. Vizioni i tyre është që të jetë një radio stacion lajm i mirë bazuar në Holandë.
OJF Radio 1 Adresa zyrtare e internetit është www.radio1.nl

Vend: Netherlands

Zhanret:

loading...

Netherlands Radio Stations

Popular Stations