top logo
Transmetimet Brabant mesme për 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, çdo ditë dëgjuesit e tyre mbahet i informuar për të gjitha lajmet lokale në radio. Pirg mbeturinash Brabant luan një përzierje e bukur të muzikës bashkëkohore dhe klasike e luajtur nga stacioni sigurohuni që dëgjuesit të cilët në vendin e punës po bëhet një partner të pranueshme në sfond. Veç kësaj, Pirg mbeturinash Brabant gjithashtu ofron programe të specializuara. Nëse kjo është për të rinjtë, dashuruar shkëmb ose për ata që duan të dinë se çfarë 40 vjet më parë në rajon ka ndodhur në industrinë muzikore. Mesme Brabant adresa faqen zyrtare është www.rtvmiddenbrabant.nl
Mesme Brabant
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Mesme Brabant ]