top logo

Lokale Transmetimeve ngushtim transmetimin jetojnë nga Holanda. Lokale Omroep KRIMPEN transmetuar lloj të ndryshme të pop fundit, shkëmb, klasik, diskutim, kulturë, valle, etj elektronike. Lokale Omroep KRIMPEN streaming muzikë dhe programet si në internet. Transmetimi lokal është duke u pakësuar 24 orë 7 ditë radiodëgjoni online.

Transmetimeve lokale ngushtim adresa zyrtare e internetit është www.lokaleomroepkrimpen.nl

Ngushtim lokale Transmetimeve
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Ngushtim lokale Transmetimeve ]