top logo
Jimmy FM broadcast online 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Jimmy FM brings you the friendly voices of the community plus a wide range of music, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, They also have programs for ethnic communities Netherlands, Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj.
Jimmy FM official website address is www.jimmyfm.nl
Jimmy FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Jimmy FM ]