Ekipi i Veriut

Info koment Stacione raport

Dashuruar holandezë muzikë dridhura lutemi të shkaktojë ju jeni gati për të marrë në kontakt me muzikë holandeze bazuar stacioni pastër radio e cila është Het Noorder Ekipit. Kjo është një radio e cila është dedikuar tërësisht për transmeton muzikë Holandez për dëgjuesit e tyre. Ka lloje të ndryshme të muzikës holandeze në dispozicion për të gëzuar dhe Het Noorder Ekipi i luan të gjitha të popullarizuara të tyre.
Het Noorder Ekipi adresa faqen zyrtare është www.het-noorder-team.com

Vend: Netherlands

Zhanret: /

loading...

Netherlands Radio Stations

Popular Stations