top logo

FunX Slow Jamz is an international online radio station playing a fresh, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. FunX Slow Jamz are an independent station for the online generation, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me Holandë.

FunX Slow Jamz
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : FunX Slow Jamz ]