DagRoosendaal telecasts its projects embellish its playlists for a socially and socially assorted crowd. Notwithstanding the telecast of an assortment of data and amusement programs, DagRoosendaal shows various neighborhood creations. Projektet e tyre krijimet dhe të dhënat bazë përmban, për shembull, current issues, i kuzhinës, social, amusement and games fields.

DagRoosendaal website address is www.dagroosendaal.nl

DagRoosendaal
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : DagRoosendaal ]