Radio Cool Dance

Info koment Stacione raport

Cool Dance Radio është një stacion i ri webradio dhe është i vendosur në Hagë, Hollanda. Rrjedha jonë siguron Progresive, i errët & Muzikë Deephouse. Jo çdo lloj gjurmët e muzikës janë të dashur nga dëgjuesit në drejtim të muzikës disa janë të dashur nga dëgjuesit dhe disa nuk janë edhe aq shumë. Kjo është edhe arsyeja që Cool Dance Radio të zgjedhë muzikën lloj që pëlqehen nga dëgjuesit e tyre dhe është trending. Kështu, Cool Dance Radio kujdeset shumë për zgjedhjen tuaj muzikore.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.cooldanceradio.com

Email: info@cooldanceradio.com

Gjuhe: English

Vend: Netherlands

Zhanret:

loading...

Netherlands Radio Stations

Popular Stations