top logo

Net Chatul Desire si radiot e tjera muzikore ka stilin e tyre të transmetimit. Chatul Desire Net është i përkushtuar në transmetimin e llojeve të ndryshme të programeve në bazë të kërkesës dëgjuesit dhe sugjerimet e tyre të cilat ata mbledh me lidh ata me dëgjuesit e tyre me anë të mesme të ndryshme.
Dëshira Chatul adresa faqen zyrtare neto është www.desirenet.org

Dëshira chat Net
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Dëshira chat Net ]