CeltCast Radio

Info koment Stacione raport

Mirë se vini në CeltCast, a Celtic, Popull, Pagan dhe Viking Radiostacioni drejtuar nga vullnetarët dhe 100% ad-free. Këtu tingujt e lashtë rezonojnë në kemi luajtur muzikë sot.

Në kohët e hershme muzika dhe poezia ishin shumë të rëndësishme për të Celts dhe fqinjët e tyre, si një mënyrë për të mësuar dhe për të kujtuar historitë e njerëzve të tyre dhe për të forcuar komunitetin e tyre. Kohët kanë ndryshuar, por muzika ende luan një rol jetik. Me ndihmën e grupet dhe artistët që ne të luajë, dhe se e dëgjuesve, ne kemi për qëllim për të bërë Celtic, Viking dhe Folk skena aq të gjallë dhe si të ngurta si ajo përdoret për të, dhe si ne besojmë se duhet të jetë. Qëllimi ynë është për të mbështetur grupet dhe artistët dhe për të ndarë muzikën e tyre sa më shumë dhe të gjerë si ne mund të.

CeltCast Radio adresa website zyrtar është celtcast.com

Vend: Netherlands

Zhanret:

loading...

Netherlands Radio Stations

Popular Stations