BrightFM Kids

Info koment Stacione raport

Vetëm disa radio të tjera të kujdeset për radio vizionin e tyre kryesore si BrightFM Kids. Si ky është një stacion radio shumë popullor tematike radio ka vizionin e vet dhe stilin. Ata do të elektrifikoj dëgjuesit e tyre me anë të paraqitjes së tyre të llojeve të ndryshme të muzikës. Music është në zemër të BrightFM Kids.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.bright.fm/kids

E-Mail: kids@bright.fm

Gjuhe: Holandez

Vend: Netherlands

Zhanret:

loading...

Netherlands Radio Stations

Popular Stations