Blur FM

Info koment Stacione raport

Blur FM përshëndes të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio nuk ka rëndësi nëse ju jeni duke jetuar në Holandë apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Holandës dhe nga e gjithë bota është e vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. Të playlists e Blur FM gjithashtu përmban zhanret si pop, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, etj butë. Kështu, të jetë me Blur FM dhe të marrë argëtuan 24/7.
Blur FM adresa website zyrtar është www.blurfm.com

Vend: Netherlands

Zhanret: /

loading...

Netherlands Radio Stations

Popular Stations