Black Jack dhe Siena është një radio publike të lirë që është i njohur kryesisht për programet e tyre muzikore të ndryshme në bazë të radios. Qëllimi prapa Black Jack dhe Sienës ishte për t'i shërbyer popullit dhe dëgjuesit e radio stacionin e tyre me një medium me të cilin ata do të jenë në gjendje të merrni të njohur me botën e jashtme me anë të shfaqjeve të tyre muzikore, ku muzika nga të gjithë e gjithë bota është luajtur.
Black Jack dhe faqen zyrtare Siena adresa është www.blackjackensiena.nl

Black Jack dhe Siena
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Black Jack dhe Siena ]