Avulo FM

Info koment Stacione raport

Avulo FM broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Avulo FM broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Avulo FM website address is www.avulo.nl

Vend: Netherlands

Zhanret:

loading...

Netherlands Radio Stations

Popular Stations