Avro Vjetër Radio Shkolla

Info koment Stacione raport

Avro Old School Radio përshëndes të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio nuk ka rëndësi wheather ju jeni duke jetuar në Hilversum, Hollanda apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Hilversum, Holanda dhe nga e gjithë bota Avro Old School Radio është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. Të playlists e Avro Vjetër Radio Shkollës gjithashtu përmban zhanret si shpirt, 70s, 80s. Kështu, të jetë me Avro Old School Radio dhe të marrë argëtuan 24/7. Avro Old School Radio adresa website zyrtar është www.oldschool.nl

Vend: Netherlands

Zhanret: / /

loading...

Netherlands Radio Stations

Popular Stations