top logo
Avro Easy Listening broadcast online 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Avro Easy Listening brings you the friendly voices of the community plus a wide range of music, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, Thay gjithashtu kanë programe për bashkësitë etnike, Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj. Avro Easy Listening website address is www.avro.nl
Avro Easy Listening
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Avro Easy Listening ]