Arrow Klasik

Info koment Stacione raport

Arrow Classic luan këngë nga legjenda si Led Zeppelin dhe Pink Floyd të cilët ishin si bosi i muzikës klasike e Holandës gjithashtu të artistëve modernë mëdhenj si Franz Ferdinand dhe Kings Of Leon. Arrow Classic Rock është i njohur në mbarë shkëmb klasik Clock nga kohët e lashta dhe edhe më të mirë nga koha moderne shumë. Sidomos në mbrëmje stacioni i merr vetë të plotë të gatshëm për të shkundur pak kokat me figurë të tij dhe disa këngë të tensionit të lartë nga e kaluara për të paraqitur e cila është një popullor i stacionit të gjitha programmings.
Arrow Classic adresa website zyrtar është www.arrow.nl

Vend: Netherlands

Zhanret: / /

loading...

Netherlands Radio Stations

Popular Stations