Autoblindat Radio

Info koment Stacione raport

Autoblindat Radio transmeton si Holanda dhe ndërkombëtare muzikë që varion shumë nga zhanër në zhanër. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. Vizioni autoblindat Radio kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. Si Holanda ka një traditë e bukur të muzikës dhe kulturës autoblindat Radio shumicën e kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të koordinojë programet thats të gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës. Autoblindat Radio adresa e internetit zyrtare është www.apcsradio.com

Vend: Netherlands

Zhanret: / / /

loading...

Netherlands Radio Stations

Popular Stations