Achterhoek FM

Info koment Stacione raport

Me shumë muzikë dhe shumë të informacionit Achterhoek FM është një vend për dashamirët e muzikës pop. Pop është zhanër më të popullarizuara të muzikës dhe Holanda ka marrë artistë shumë taleted dhe kompozitori i muzikës Pop. Achterhoek FM jo vetëm që luan këngë që është nga këngëtarët e Holandës, por ata gjithashtu luan këngë nga këngëtarët wellknown pop dhe kompozitorë nga bota. Së bashku me luajtur këngë pop ata transmeton programin e lajmeve në një kohë orar të përditshme. Lajmi Posaçërisht rejat e fundit në Holandë është transmetuar gjithnjë e më shumë. Achterhoek FM adresa website zyrtar është www.achterhoekfm.nl

Vend: Netherlands

Zhanret: / /

loading...

Netherlands Radio Stations

Popular Stations