top logo

Aardschok Radio represents the enriched culture of Germany in a entertaining way. Aardschok Radio is a volunteer run, jo për radio stacion fitimprurëse e angazhuar për të mbajtur të informuar mbi çështjet lokale dhe globale e komunitetit, paraqitur muzikë dhe informacion jo në dispozicion në media të tjera në këtë fushë, and on creating and maintaining a positive spirit in their community. Aardschok Radio official website address is www.pinguinradio.com/aardschok

Aardschok Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Aardschok Radio ]