Më shumë 80s Radio

Info koment Stacione raport

Më shumë 80s Radio komunikon edhe Holandën dhe muzikë globale që luhatet shumë nga lloji llojit. Më shumë 80s Radio Vizioni kryesor është për të luajtur ajo që anëtarët e tyre publiku do të akorduar në ose në qoftë se duke thënë në mënyrë tjetër atë që anëtarët e tyre e publikut mund të dëshironi të akorduar në.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.more-radio.nl

Vend: Netherlands

loading...

Netherlands Radio Stations

Popular Stations