80s Hitradio

Info koment Stacione raport

Me 80 Hitradio kthehemi në kujtimet tuaja dhe të gëzojnë 24 orë në ditë jo-Stop Hits nga vitet tetëdhjetë me në fundjavë non-stop Rock, shpirti dhe muzikë dutch dhe ne po paraqesim një top 40 Hitlist nga një datë në 80. Dëgjoni 80 Hitradio, Broadcasting live nga Amsterdam Holanda dhe të kthehemi në kujtimet tuaja!
80s Hitradio adresa website zyrtar është www.80shitradio.nl

Vend: Netherlands

Zhanret:

loading...

Netherlands Radio Stations

Popular Stations