538 Verruckte Stunden

Info koment Stacione raport

Musical passion and presentation style is related to the theme of 538 Verruckte Stunden. Ata nuk janë duke luajtur hite të mëdha muzikore për ju në programet e saj dite të gjatë në të njëjtën kohë ata janë gjithashtu të gatshëm për të luajtur këngë të klasit të lartë për ju në ngjarjet tuaja të veçanta radio e tyre dhe dhe për këtë ju duhet vetëm për qira 538 Verruckte Stunden.

538 Verruckte Stunden official website address is www.538.nl

Vend: Netherlands

Zhanret:

loading...

Netherlands Radio Stations

Popular Stations