top logo

538 Më i lartë 40 ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e 40 muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

538 Më i lartë 40 Adresa zyrtare e internetit është www.538.nl

538 Më i lartë 40
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : 538 Më i lartë 40 ]