top logo

538 Partia telecasts 24/7, ata luan muzikë të vazhdueshme, trokas, shkëmb, hip-fryrje, çudis, shtëpi elektro, komb, delikate dhe kështu me radhë muzikë jetojnë në web. Më të mirë të njohur DJ nga Holanda luan meloditë dërrmuese dj. Me të pasur anëtarë cilësi audiencës shoqatës web mund të vlerësojmë ndahen përgjithësisht jashtë Playlist dhe Dj meloditë nga kudo në botë në kudo me 538 Parti. Për të bërë adoleshenti lidhur me botën e muzikës që ata të përmirësojnë playlist e tyre me meloditë që i ri do të dashurisë.

538 Partia adresa website zyrtar është www.538.nl

538 Parti
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : 538 Parti ]