top logo

538 Ibiza mirëpresim të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio pa marrë parasysh wheather ju jeni duke jetuar në Holandë apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore e Holandës dhe nga e gjithë bota 538 Ibiza është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.

538 Ibiza adresa website zyrtar është www.538.nl

538 Ibiza
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : 538 Ibiza ]