top logo

538 Festivali Radio transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, 538 Festivali Radio transmeton prodhime të ndryshme lokale.

538 Festivali Radio adresa e internetit zyrtare është www.538.nl

538 Festivali Radio
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : 538 Festivali Radio ]