top logo
45 toeren Radio represents the enriched culture of Germany in a entertaining way. 45toeren Radio is a volunteer run, jo për radio stacion fitimprurëse e angazhuar për të mbajtur të informuar mbi çështjet lokale dhe globale e komunitetit, paraqitur muzikë dhe informacion jo në dispozicion në media të tjera në këtë fushë, dhe në krijimin dhe mbajtjen e një frymë pozitive në komunitet.
45 toeren Radio official website address is 45toeren
45 Radio Touring
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : 45 Radio Touring ]