top logo

192 Radio broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, from 60s, 70s, Oldies.

192 Radio adresa e internetit zyrtare është www.192radio.nl

192 Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : 192 Radio ]