Hit FM Mega

Info Comment Report

Mega Hit FM është "numër një hit stacion muzikë 'në Bonaire. Me një përzierje të hitet aktuale nga Shtetet e Bashkuara dhe në Evropë, kombinuar me Oldies më të mira dhe disa spanjolle pagesë. Në orë dhe orë e gjysmë, Lajm i shkurtër dhe reklamat janë transmetuar. Keep it në dhe të ndjehen muzikë!
Hit FM Mega adresa faqen zyrtare është www.megahitfm.com

Vend: Netherlands Antilles

Zhanret: / /

Popular Stations