top logo

Dolfijn FM është më i madh i rrjetit radio Holandez stacion radio dhe i Curacao dhe Bonaire zonën. Me 24 orë të programeve muzikore, argëtim, argëtim dhe lajmi se është paanshëm Dolfijn FM është stacioni për shumë dëgjuesit zgjedhje e parë. Dolfijn FM ka paraqitur dëgjuesit e tyre me një stacion të tillë radio që është vlerësuar edhe për programet e tyre intuitiv radio.
Dolfijn FM adresa faqen zyrtare është www.dolfijn.fm

Dolphin FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands Antilles : Dolphin FM ]