top logo

Radio Sunkoshi broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Sunkoshi broadcasts diverse local productions. Their productions and information-based programs contain such as current affairs, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Sunkoshi website address is www.radiosunkoshi.org.np

Radio Sunkoshi
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nepal : Radio Sunkoshi ]