Radio Shuklaphanta FM

Info koment Stacione raport

Radio Shuklaphanta FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radiot Shuklaphanta FM besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale.

Radio Shuklaphanta FM adresa faqen zyrtare është www.sfm994.com

Vend: Nepal

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations