Radio Kailali

Info koment Stacione raport

Radio Kailali broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Kailali broadcasts diverse local productions. prodhimet e tyre dhe programet e informacionit të bazuar në të përmbajë të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Kailali FM 103.7 Adresa e internetit është www.radiokailali.com.np

Vend: Nepal

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations