Radio Janasanchar

Info koment Stacione raport

Radio Janasanchar FM 107.9mhz është vetëm stacioni radio bazuar një komunitet në Bhaktapur. Ky stacion në ajër zërin kulturore dhe zëri historike së bashku me rendin e ditës të komunitetit në mënyrë që të jenë në kontakt me public.on emër të Jansanchar Samaj Radio janasanchar është transmetimi. Rjfm 107.9 MHz është stacioni për informacion dhe argëtim.
Radio Janasanchar adresa faqen zyrtare është www.jfm.com.np

Vend: Nepal

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations