Radio Janakpur

Info koment Stacione raport

Evolucioni i radio të mesme të bazuar në internet ka krijuar një lloj revolucioni në mënyrën se si ne radio përjetuar më parë. Saj tani e lehtë për të arritur një numër të mirë të dëgjuesve të gjithë botën për shkak të kësaj radio mani në internet dhe Radio Janakpur është duke u përpjekur nivelin e tyre të vështirë për t'u bërë një radio më premtuese në internet në Nepal.
Radio Janakpur adresa faqen zyrtare është www.radiojanakpur.org.np

Vend: Nepal

Zhanret:

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations