Radio HAMRO Sansar

Info koment Stacione raport
Radio HAMRO Sansar luan këngë të bukura Nepali. Nepal është një vend i cili edhe duke qenë një vend i vogël është një nga ato vende të cilat është të paturit e një trashëgimi të mirë muzikore e vet. Me njerëz Radio HAMRO Sansar mund të gëzojnë theks Nepalisht muzikor dhe mund të merrni të lidhur me stilin muzikor të Nepal.
Radio HAMRO Sansar adresa faqen zyrtare është www.radiohamrosansar.com

Vend: Nepal

Zhanret: / /

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations