Radio Dhankuta

Info koment Stacione raport

Radio Dhankuta broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Dhankuta broadcasts diverse local productions. prodhimet e tyre dhe programet e informacionit të bazuar në të përmbajë të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Dhankuta website address is www.radiodhankuta.org.np

Vend: Nepal

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations