Radio Qyteti FM 98.8

Info koment Stacione raport

Radio Qyteti FM 98.8 është themeluar në vitin 2003 dhe ende ata janë të njohur si zhurma e qytetit. Ashtu si një radio me qëllim që të jetë stacioni anije radio nga vendndodhja e tyre e dëshiruar dhe ka mbi 17 orë afatit programimin e përditshme Radio City FM 98.8 është e mbushur me të gjitha ato llojet e gjërave në radio si ata duhet të kenë.
Radio Qyteti FM 98.8 Adresa zyrtare e internetit është www.radiocity.com.np

Vend: Nepal

Zhanret: / /

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations