Radio Chhathar 103.9

Info koment Stacione raport

Radio Chhathar 103.9 luan hitet më të mëdha e sotme dhe në të njëjtën kohë hit është e djeshëm. Kjo është një paketë të plotë për ata dëgjuesit që ka tashmë u boared duke kërkuar një radio që luan sotme gjurmët big hit në muzikë. Once you tune in to Radio Chhathar 103.9 ju vetëm do të ketë llojin e dridhura ju do të kujtohet për një kohë shumë të gjatë.

Radio Chhathar 103.9 Adresa zyrtare e internetit është www.radiochhathar.com

Vend: Nepal

Zhanret:

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations