Radio Belauri broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Belauri broadcasts diverse local productions. Their productions and information-based programs contain such as current affairs, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Belauri 105 Adresa e internetit është www.radiobelauri.org.np

Radio Belauri
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nepal : Radio Belauri ]