Pathibhara FM

Info koment Stacione raport

Pathibhara FM është radio në internet popullor që është transmetuar nga Jhapa, Nepal. Kjo është një radio Nepali që i jep dëgjuesit e tyre shijen e këngëve të pastër Nepalisht dhe ndërkombëtare rritur bashkëkohore për kohë pas kohe. Pathibhara FM është gjithashtu popullor për Nepalisht temë bazuar flasin shfaqjet e tyre.
Pathibhara FM adresa faqen zyrtare është www.pathibharafm.org

Vend: Nepal

Zhanret: /

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations