Majtas Radio

Info koment Stacione raport

Si linjë tag e Nepaliko Radio 88.8 MHZ sugjeron misionin e saj kryesor dhe vission është për të krijuar një platformë thats të gonna të kaloni në dritën e kënaqësisë për artistët Nepalisht të shpejtë dhe të ndajnë risi e tyre të vlefshme dhe krijuese në botën e muzikës. Nepaliko Radio është një nga zgjidhjet e nxehtë kur është fjala për muzikën e të ngjashmet e rinisë së Nepal. Ata jo vetëm që transmeton programe rdio, por edhe një burim i saj i madh për argëtim televizive për kërkuesit argëtuese.

Faqen zyrtare Nepaliko Radio është www.nepalikoradio.com

Vend: Nepal

Zhanret:

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations