Ndeshje Tunes 96.8 MHZ

Info koment Stacione raport
Ndeshje Tunes 96.8 MHZ FM është një radio transmetim Nepali në vend dhe të gjithë shumë të njohura në mbarë vendin për programin e saj të cilësisë,japin informacionin argëtim dhe shumë më tepër në të njëjtën pikë,Selia e Mechi Tunes 96.8 MHZ është e vendosur në Jhapa Nepal. Ndeshje Tunes 96.8 Faqen zyrtare MHZ është
mechitunes.com E themeluar në shkurt 8, 2009.

Vend: Nepal

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations