Machhapuchhre FM

Info koment Stacione raport
Vizioni i Machhapuchhre FM është për të sjellë radio Nepalisht për të jetuar Nepalese dhe për të punuar në të gjithë botën. Sapo formuar në nëntor 2005 kjo është dëshira jonë për t'i shërbyer komunitetit Nepalisht kudo.
Aktualisht Machhapuchhre FM po luajnë programe fillimisht transmetuar në Nepal bashku me muzikë nga dy Perëndimit dhe Lindjes. Machhapuchhre FM jemi këtu për të shërbyer dëgjuesit tanë dhe pikëpamjet dhe komentet tuaja janë me rëndësi jetike për të na mundësojnë që të ju japin shërbimin që ju nevojitet.

Machhapuchhre FM adresa website zyrtar është www.fmmachhapuchhre.com

Vend: Nepal

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations