Kolhabi FM 104.1

Info koment Stacione raport

Duke mbuluar shumicën e zhanreve një radio online që synon të argëtojë dëgjuesit e tyre duhet të mbulojë dhe në të njëjtën kohë edhe transmetimin hitet më të mëdha në mbarë botën Kolhabi FM 104.1 po bëhet gjithnjë e më shumë popullor në mesin e dëgjuesve të tyre për punën dhe prezantimin e programeve të bukura të tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radiokolhabi.com

E-Mail: radiokolhabi@gmail.com

Vend: Nepal

Zhanret: / /

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations