Mind FM

Info koment Stacione raport

Khumbu FM mirëpresim të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio pa marrë parasysh wheather ju jeni duke jetuar në Nepal apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore e Nepal dhe nga e gjithë bota Khumbu FM është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.

Khumbu FM adresa faqen zyrtare është www.khumbufm.com

Vend: Nepal

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations