Kantipur FM 96.1

Info koment Stacione raport

Kantipur FM 96.1 është një nga stacionet kryesore private radio FM në Nepal. Radio Kantipur ka sistemin e punës më të madh i cili mbulon 59districts dhe rajonet e saj gjithëpërfshirëse duke përfshirë edhe kombin tonë fqinj. Ajo ka transmetimin nëpërmjet Bhedetar, Birgunj, Bhairahawa, Chitwan, Butwal, Pokhara, Nepalgunj, & Dhangadi stacionet dorë-off, ndërsa Pulchowk, Lalitpur është stacioni kryesor. Që nga themelimi i saj Kantipur FM është transmetuar në televizion përmes 96.1 MHz dhe në 2065 B.S ajo filloi transmetimin e saj perëndimor përmes 101.8 MHz i.e. (pokhara, nepalgunj dhe Dhangadi).

Kantipur FM 96.1 Adresa zyrtare e internetit është www.radiokantipur.com

Vend: Nepal

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations